In English
Sukukaavio
Etusivulle
Ykspihlajan perheiden asuintalo ja
viereisen tehtaan konttori.
Sukutapaamisen 2006 valokuvia 1 2
Palaute
Takaisin

Sivuja päivitetty 3.8.2016

Sukujuttuja Friis-Pohjanpaloista:

Sata vuotta Pohjanpaloja
Juhani Pohjanpalo
Tuomas Pohjanpalo
Maija Pohjanpalo
Hilma Pohjanpalo
Maijan kirjeitä sisarelleen
Tuomaan kirjeitä
Jouko Pohjanpalo

Suku on kokoontunut kahtena peräkkäisenä vuonna 2006 ja 2007 pitkän tauon jälkeen. Tavoitteena on järjestää seuraava sukutapaaminen vuosien 2010 - 2012 tienoilla.


Sukutapaaminen 2007 pidettiin suvun syntysijoilla

Sukutapaamisessa tutustuttiin Keski-Pohjanmaalla paikkoihin, joista suku on lähtöisin ja missä se aikanaan eli läheisessä yhteydessä toisiinsa. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen osallistui 45 suvun jäsentä.

Sadannen vuoden sukutapaaminen 2006 oli menestys

Tapaaminen järjestettiin juhlistamaan Pohjanpalo-sukunimen satavuotista olemassaoloa. Kalajoen lukkari Johan Friis ja kauppias Jaakko Friis perheineen muuttivat nimensä Pohjanpaloksi Snellmanin päivänä 12.5.1906.

Edellisiä sukutapaamisia

Suku on lähtöisin Pohjanlahden rannikolta, Keski-Pohjanmaan Kalajoelta ja Kokkolan satamakaupungin Ykspihlajasta.

Näillä verkkosivuilla tiedotetaan sukutapaamisista ja suvusta laajemminkin. Erityistä sukuseuraa ei kuitenkaan ole perustettu eikä sukuyhteisöön kuulumista ole rajattu.

Verkkosivut avattiin 3.4.2006 kutsumaan sukuhaaramme jäsenet juhlimaan sukunimen satavuotismerkkipäivää. Sivujen ylläpitoa jatketaan toistaiseksi sukusivujen tapaan.


Sisältövastaava
Ilkka Pohjanpalo
Sivustovastaava, webmaster
Tuomas Pohjanpalo

Valokuvat ovat sukualbumeista ellei toisin mainita.

© 2008 - www.pohjanpalo.fi,
all rights reserved.Meter

Sukukaavio

Oheinen jälkipolvikaavio on suppea graafinen esitys Friis-suvun Juhani Pohjanpalon sukuhaaran sukupolvista 5 - 10. Valitse kahdesta esitystavasta.

Selainversio

Vaatii Microsoft Internet Explorer 6:n tai uudemman. Vaatii Active-X tuen. Näytössä zoomattava ja vieritettävä kaaviokuva. Aloita vasemmalta Pan and Zoom -kuvasta vetämällä hiirellä katselualue.

Suvun jälkipolvikaavio perustuu sukulaisilta saatuun tietoon ja aikaisempiin julkaisuihin. Näistä tärkeimmät ovat Marjatta ja Yrjö Pohjanpalon kokoama vihkonen Pohjanpalo-suku, Vaasa 1985 ja Kari Mikael Strömmerin samanniminen kirjanen Pohjanpalo-suku, Hyvinkää 1959.

Jos sukukaaviossa on päivitettävää tai puutteita, niistä voi ilmoittaa Tuomas Pohjanpalolle.